Welkom bij H2Ontwerpers

H2ontwerpers is een grafisch ontwerpformatie van twee Deventer ontwerpers:

Frederik Helfrich (06 –  81 61 24 66) en Iris Hulshof (06 – 22 22 44 87)

Frederik Helfrich studeerde in 1972 af aan de Academie van Beeldende Kunsten Rotterdam (tegenwoordig de Willem de Koning Academie), grafische vormgeving. Na gewerkt te hebben bij een aantal reclamebureaus in Rotterdam en Apeldoorn, zelfstandig grafisch ontwerper in Deventer sinds 1978. In de periode 1991 tot 2001 met een compagnon als Ontwerpbureau Helfrich & Slotemaker. Sindsdien weer zelfstandig waarvan de laatste tijd in een samenwerkingverband met Iris Hulshof als H2ontwerpers. Helfrich Ontwerpbureau is een bureau voor visuele communicatie te Deventer.

Iris Hulshof (1977) studeerde in 1999 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, grafische vormgeving. Sinds 2000 werkt zij als freelance- en zelfstandig grafisch ontwerper [Iris Grafisch Ontwerp] in respectievelijk Deventer & Wilp voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers in bijvoorbeeld de zakelijke dienstverlening, woningbouwprojecten, overheid, educatie, recreatie, en kunst- en cultuur sector. De focus ligt op het achterliggende concept dat in de uitvoering resulteert in frisse, eigenzinnige, vaak gelaagde ontwerpen. Haar passie is beeld “vangen” en een verhaal vertellen met bijzondere fotografie, illustratie of typografie. Specialisatie: visuele identiteiten, brochures, websites.

Iris is 18 juni 2015 bevallen van een prachtig lieve dochter Marinde! Om volop van haar eerste woordjes, stapjes en ontwikkeling te kunnen genieten en er vooral niks van te missen heeft Iris besloten om grafisch ontwerpen een tijdje op een laag pitje te zetten.

Frederik zal hierom de opdrachten de komende tijd aannemen en uw contactpersoon zijn. Iris kijkt op de achtergrond mee en H2ontwerpers sparren geregeld samen over offertes, concepten en designs.

 

Beide ontwerpers zijn lid van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers [BNO]
Op alle offertes en opdrachten zijn de Algemene Voorwaarden van de BNO van toepassing. Deze worden u op verzoek toegemaild of u kunt ze downloaden van de BNO website.